Rezumat Matematica pentru copii, parinti si invatatori cls 1 Caietul II - Valeria Georgeta Ionita

MATEMATICĂ PENTRU COPII, PĂRINȚI ȘI ÎNVĂȚĂTORI este un caiet de lucru conceput special pentru copiii care întâmpină dificultăți în învățarea matematicii. Caietul respectă programa școlară și a fost testat îndelung la clase, de învățători, care au obținut rezultate notabile.
Citește tot rezumatul cărții Matematica pentru copii, parinti si invatatori cls 1 Caietul II... CAIETUL a fost gândit astfel încât părinții și educatorii să-și poată ajuta și încuraja copiii nu doar în depășirea dificultăților de învățare la matematică, ci și în a înțelege și a se deprinde cu frumusețea acestei materii. MULȚI PĂRINȚI, mai ales aceia cărora nu le-a plăcut matematica, tind să se obișnuiască cu ideea că cel mic i-a moștenit. Or nu este așa. OFERIȚI copilului dumneavoastră șansa de a îndrăgi MATEMATICA prin joc, prin exerciții ușoare, redându-i încrederea în propriile forțe. ESTE ȘTIUT că a porni cu dreptul la o materie cum este MATEMATICĂ, îți deschide pentru viitor perspective de studiu largi. Iar COPILUL DUMNEAVOASTRĂ merită această șansă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica pentru copii, parinti si invatatori cls 1 Caietul II?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica pentru copii, parinti si invatatori cls 1 Caietul II și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ