Rezumat Set 5 carti: Etapa constientizarii - Amratra

Cărțile din Ciclul Etapa Conștientizării, respectiv: Încotro, Direcția, Desprinderea, Acum și Obiectivul, au rol de repoziționare a gândirii și de schimbare a mentalității. Fiecare capitol conține o explicație, o clarificare în acord cu titlul respectiv.
Citește tot rezumatul cărții Set 5 carti: Etapa constientizarii... Deși nu au legătură unele cu altele, capitolele cuprinse în cărți trebuie citite cu răbdare și în ordine. Uneori, în text, anumite explicații pot părea repetitive. Acest lucru se datorează faptului că mesajele sunt adresate unei palete vaste de cititori, cu niveluri diferite de pregătire, repetiția având rol de integrare. Pe parcursul ciclului celor cinci cărți, se pleacă de la idei simple, considerate cunoscute de către oricine. Informația este prezentată gradual, iar ultimele volume se adresează nivelurilor superioare de înțelegere. Cărțile trebuie citite cu răbdare pentru a te familiariza cu modul de abordare, urmărindu-se ca tu să reușești să cuprinzi menirea existenței tale pe această planetă și totodată să te adaptezi perioadei viitoare. Limbajul ales este simplu și pe înțelesul tuturor. Remodelându-ți gândirea, te vei înălța la un nivel superior de înțelegere. - Amrătra   Setul conține 5 volume: 1. Încotro. Etapa Conștientizării (117 pagini) 2. Direcția. Etapa Conștientizării (160 pagini) 3. Desprinderea. Etapa Conștientizării (140 pagini) 4. Acum. Etapa Conștientizării (142 pagini) 5. Obiectivul. Etapa Conștientizării (148 pagini) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Set 5 carti: Etapa constientizarii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Set 5 carti: Etapa constientizarii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SET 5 CARTI: ETAPA CONSTIENTIZARII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE