Rezumat Acum. Etapa Constientizarii - Amratra

    Cartea de față intitulată – Acum- Etapa Conștientizării – este a patra parte din ciclul Etapa Conștientizării.     Volumul este structurat ca o incursiune ce trebuie parcursă etapizat, pas cu pas, pentru cuprinderea întregului proces de conștientizare, necesar perioadei viitoare.
Citește tot rezumatul cărții Acum. Etapa Constientizarii... Procesul de conștientizare reprezintă întoarcerea spre ceea ce ai fost de fapt, ceea ce reprezinți. A conștientiza ceea ce ești se supune unui proces complicat de analiza introspectivă, a ta față de tine însuți, cel aflat în experiența temporară pe Pământ care vrei să cunoști mai multe despre rostul tău. Pentru aceasta, e nevoie să capeți capabilitatea de înțelegere a lucrurilor în ambele sensuri, atât ca om obișnuit, cât și ca ființă superioară care trăiește această experiență. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Acum. Etapa Constientizarii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Acum. Etapa Constientizarii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Acum. Etapa Constientizarii scrisă de Amratra. Acum. Etapa Constientizarii a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Acum. Etapa Constientizarii este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Acum. Etapa Constientizarii face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 142 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Acum. Etapa Constientizarii și, de asemenea, sperăm că autorul Amratra, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde