Rezumat Directia. Etapa Constientizarii - Amratra

Cartea Direcția, a doua din ciclul Etapa Conștientizării, sugerează introspecții pe care să le străbați în adâncul tău, ca și persoana capabilă de a se ridica la nivele superioare de înțelegere.
Citește tot rezumatul cărții Directia. Etapa Constientizarii... Ia în considerare alternativă unică pe care Omenirea o are în față. Simte și descoperă singur, atât sensul vieții tale cât și iminenta schimbării care va cuprinde Planeta. Direcția - Etapa Conștientizării are ca scop dezvăluirea direcției spre care trebuie să vă îndreptați ca specie umană. Omenirea a parcurs de-a lungul istoriei, mai multe etape. Fiecărei etape i-au corespuns anumite principii corelate cu dezvoltarea înțelegerii și transformării societății voastre. Cartea a doua din ciclul Etapa Conștientizării, încearcă să definească direcția spre care trebuie să vă îndreptați de acum înainte, pentru a demonstra că ați înțeles pasul uriaș necesar cuprinderii esenței existenței în următoarea perioadă de dezvoltare, și totodată, implementarea unui comportament evoluat, asimilat de fiecare dintre voi. Numai înțelegând corect direcțiile trasate de respectare a principiilor de pace, armonie, echilibru și dragoste, veți putea face următorul salt în evoluție. Tot ceea ce nu va fi conform acestor principii se va nărui de la sine. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Directia. Etapa Constientizarii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Directia. Etapa Constientizarii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Directia. Etapa Constientizarii scrisă de Amratra. Directia. Etapa Constientizarii a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Directia. Etapa Constientizarii este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Directia. Etapa Constientizarii face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Directia. Etapa Constientizarii și, de asemenea, sperăm că autorul Amratra, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DIRECTIA. ETAPA CONSTIENTIZARII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde