Rezumat Pecetea prezentei lui Hristos in inima omului - Arhimandrit Zaharia Zaharou

Atunci cand urmam lui Hristos, singura noastra grija este sa-I fim bineplacuti si in tot ceea ce facem aducem multumire. Insa, mai intai, trebuie sa stabilim o legatura autentica cu El, cultivand in noi smerenia vamesului si pocainta nestramutata a fiului risipitor.
Citește tot rezumatul cărții Pecetea prezentei lui Hristos in inima omului... Dumnezeu l-a zidit pe om in asa fel incat acesta sa-si afle implinirea si desavarsirea in legatura sa unica si personala cu Ziditorul sau. Astfel, statornicirea unei relatii puternice cu Hristos si a unui neincetat dialog cu El devin scopul si menirea cea mai inalta a vietii noastre. Atunci toate legaturile noastre omenesti isi vor trage puterea din legatura noastra cu Dumnezeu i vom incepe sa le vedem pe toate, fiecare element al lumii zidite, in lumina acestei legaturi. - Arhimandrit Zaharia Zaharou Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pecetea prezentei lui Hristos in inima omului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pecetea prezentei lui Hristos in inima omului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PECETEA PREZENTEI LUI HRISTOS IN INIMA OMULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE