Rezumat Simfonia animaliera - Veronica D. Niculescu

Cuprinde Simfonia animaliera si Hibernalia, publicate pentru prima data impreuna.   Veronica D. Niculescu a reusit ceva extraordinar cu Simfonia animaliera: sa creeze limbaj, sa faca una din proza, poezie si filosofie, sa scrie, pe scurt, o micuta carte mare.
Citește tot rezumatul cărții Simfonia animaliera... O carte pe care o poti citi si reciti iar si iar, vorba lui Doinel, pe "repeta-te la nesfirsit, nu te termina niciodata". - Luminita Corneanu)   Este multa poezie in aceasta poveste vie in care singuratatea isi capata o frumusete aparte, nelinistitoare, nascuta dintr-un paradoxal amestec de ludic si de sumbre, dar suave abisuri. Veronica D. Niculescu se elibereaza de constringerile genurilor si ale speciilor, recurgind la o formula personala: un poem in proza, o "simfonie" in patru parti, care pot fi privite si ca acte ale unui spectacol de teatru, unul cu masti. - Dana Pirvan   As zice despre Simfonia animaliera ca este o bijuterie, daca aceasta expresie n-ar fi cliseistica. Este un foarte bun roman, chiar daca este un mini-roman, un roman in miniatura, dar este totodata si un foarte bun volum de versuri. Si, da, este o bijuterie. - Cezar Paul-Badescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Simfonia animaliera?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Simfonia animaliera și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SIMFONIA ANIMALIERA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE