Rezumat Antibiotice din plante - Stephen Harrod Buhner

Epoca miracolului penicilinei s-a sfârșit. Prin utilizarea fără discernământ a medicamentelor pe bază de antibiotice în spitale și în ferme de producție, oamenii au creat „supermicrobi“, bacterii care dezvoltă rezistență la compușii unici din antibiotice, cu o viteză alarmantă.
Citește tot rezumatul cărții Antibiotice din plante... În această carte, Stephen Buhner oferă dovezi concludente ca medicamentele din plante, cu amestecul lor complex de compuși antibiotici, sunt deosebit de eficiente împotriva bacteriilor rezistente la medicamente. Veți afla cum plante cu efect antibiotic, cum ar fi aloe vera, usturoiul, echinaceea și extractul din semințe de grepfrut reprezintă cea mai bună apărare împotriva bacteriilor precum Staphylococcus aureus, Escherichia coli și Salmonella. Prin utilizarea inteligentă a acestor plante, ne putem asigura că, în viitor, medicamentele pe bază de antibiotice vor fi utile când vom avea cu adevărat nevoie de ele. Stephen Harrod Buhner este autorul a paisprezece cărți, printre care Sacred Plant Medicine, The Lost Language of Plants, Healing Lyme, Herbs for Hepatitis C and the Liver si The Secret Teaching of Plants. Ține prelegeri de-a lungul Statelor Unite ale Americii despre medicină pe bază de plante

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Antibiotice din plante?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Antibiotice din plante și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ANTIBIOTICE DIN PLANTE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE