Rezumat Ingropat de viu - Sadegh Hedayat

Sadegh Hedayat, cel mai cunoscut scriitor iranian modern, este autorul celebrului roman Bufniță oarbă.   Firul roșu ce traversează prozele scurte grupate în volumul Îngropat de viu urmează un moment esențial al existenței: sfîrșitul.
Citește tot rezumatul cărții Ingropat de viu... Hedayat surprinde minuțios diversele avataruri ale morții: exasperările unui sinucigaș la care sfîrșitul se încăpățînează să nu vină; tradiții și credințe condamnate la stingere, dar pe care, în secret și sfidînd măsurile de reprimare luate, unii adepți le fac din nou să strălucească; visuri sugrumate care nu mai mor; deșertăciunea jocurilor politice; conflicte casnice și căderea cortinei de viclenii cînd stăpînul casei revine pe picioarele lui de la groapă. Cu luciditate scînteind obsesiv de sensuri, Hedayat vrea parcă să sfîșie vălul de iluzii ce ne întunecă privirea, descoperind realitatea multiplă a renunțării la ființă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ingropat de viu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ingropat de viu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INGROPAT DE VIU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE