Rezumat Amintiri din viitor - Andreea Russo

Cum e să trăiești cu amintiri din viitor? Cum e să știi ce va fi mâine? Într-o viață în care viitorul și trecutul își schimbă locurile, rămâne doar prezentul. Dar cum să iei o decizie în prezent atunci când îți cunoști viitorul? La 7 ani, vrea să afle prin ce se deosebește de toți ceilalți.
Citește tot rezumatul cărții Amintiri din viitor... La 12 ani, învață cum să fie ca ceilalți. La 17 ani, se îndrăgostește de Amelia. La 22, o întâlnește. La 27, se află într-un avion care urmează să se prăbușească. Numele lui este Mir. Dacă citești aceste rânduri, deja faci parte din viitorul lui. Utopia Andreei Russo este bine structurată, bine închegată și bine scrisă. După ce am citit-o, mi-am dat seama că Andreea Russo este o scriitoare foarte promițătoare, cu un mare viitor în față. Din viitor este și această carte a ei. Chiar dacă nu am capacitățile lui Mir, sunt sigur că, în timp, Andreea se va impune ca scriitoare și va deveni o voce importantă. - Dumitru Crudu, prozator, poet și dramaturg Andreea Russo este autoarea generației sale. Își scrie cărțile la calculator și la telefonul mobil. Comunica pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Lucrează cu pasiune asupra visului de a deveni într-o bună zi laureată a Premiului Nobel pentru Literatură. Debutează cu trilogia „Amintiri din viitor”. Fragment din cartea: Amintiri din viitor - Andreea Russo Roțile se atingeau de asfalt, iar eu mă apropiam de realitate. Sălbăticia rămăsese în acel trecut pentru care eu eram dușman. Priveam în jur și îmi aminteam de viitor, simțind diferența enormă dintre realitate și amintire. Mă gândeam că prezentul e un dar divin, în pofida faptului că, spre deosebire de amintire, e muritor. Sincer? Doream să fug din acea lume străină mie. Recunosc, îmi era frică, după atâția ani de învățătură, mă temeam că voi pica cel mai important examen din viața mea, examenul la normalitate, examenul la disciplină „un om ca toți alții”. Realizam că această lume nu are să mă accepte așa cum sunt. Doare enorm ideea că vei fi respins doar din motiv că așa ești tu, un om diferit. Urma să locuiesc cu alți doi băieți, Andrew și Mark, într-o casă mică. Nu a fost zi în care să nu mă tem de ei, de fapt ca de orice om normal. Atitudinea umană e în stare să distrugă cel mai puternic suflet, iar eu mă considerăm un suflet puternic. Îmi calculăm orice mișcare, îmi controlam gesturile, dar cel mai complicat era să cântăresc cuvintele ce urma să le rostesc, motiv pentru care aveam probleme de exprimare, interlocutorul era nevoit să aștepte câteva minute până auzea răspunsul meu. Motivam acest defect printr-o traumă din copilărie, când de fapt acesta apăruse odată cu nașterea mea, de parcă fost semnat un pact. Am ieșit din automobilul negru. Mă aflam în fața unei case simple. Am stat așa jumătate de oră, fără să mă mișc. Nu știu de ce. Doar simțeam că am nevoie să fiu spectator, nu actor.   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Amintiri din viitor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Amintiri din viitor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AMINTIRI DIN VIITOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE