Rezumat Amintiri din viitor. Volumul 3 - Andreea Russo

Mir învață să trăiască cu amintiri din trecut. Să fie că toți ceilalți într-o viață în care trecutul și viitorul nu se mai schimbă cu locul. Când totul pare că revine la normal se descoperă adevărul despre trecutul său.
Citește tot rezumatul cărții Amintiri din viitor. Volumul 3... Care este adevărul lui Mir? Unde este Amelia? Niciodată nu știi cât timp a mai rămas... Despre autoare: Andreea Russo este autoarea generației sale. Își scrie cărțile la calculator și la telefonul mobil. Comunica pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Lucrează cu pasiune asupra visului de a deveni într-o bună zi laureată a Premiului Nobel pentru Literatură. Debutează cu trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul I al trilogiei a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a. Fragment din roman: "SECRETUL LUNII AUGUST Aveam secrete, multe. Pe unele le ascundeam chiar și de mine prin tăcere sau prin ignorare. Altele erau îngropate în acel viitor de care uneori doream să fug. Cel mai mare secret al meu era un om. Un om care trăia la fel ca mine, simțea și visa, plângea și lupta, ba mai mult, arătă fix ca mine. Era sora mea geamăna. Îmi plăcea numele ei, personalitatea și caracterul hotărât. Știa ce dorește de la viață și de la oamenii din jur. Era mereu în căutarea împlinirii sufletești. Nu aștepta ca cineva s-o facă fericită. Milena era omul care-i făcea pe alții fericiți fără să aștepte ceva în schimb. Locuia departe împreună cu tata. O vedeam o dată pe an, în luna august. Luna în care trebuia să dorm cu secretul meu în același pat. Distanța era cea care ne caracteriza relația. Urrnărind-o, de fiecare dată o descopeream diferită. Era mai străină și, totodată, mai apropiată. Mă adora, zicea că sunt anume așa cum ar vrea ea să fie. De pară eram întruchiparea perfecțiunii pentru ea, uneori prea mătură, înțeleaptă misterioasă. Astfel mă descria. Ne apreciam reciproc, încât fiecare în parte o vedea pe cealaltă mai bună. Niciodată nu i-am povestit despre faptul că am amintiri din viitor. Cugetând, realizez că nu i-am zis nimic despre mine. O percepeam asemeni unui dușman de care-mi era frică. Pentru nimeni nu este un secret ca pe ascuns ne apreciem dușmanii. Atunci and o vedeam la aeroport, cum mă întărnpina fericită, cu flori, doream să mă întorc și să plec așa cum am venit. Mă sugruma în îmbrățișări toată luna. Mă luă de mână și mergea alături cu capul sus, mândră că suntem împreună. Zicea că formăm un întreg și este dezastruos faptul că unsprezece luni trăim la o asemenea depărtare, lipsite de oportunitatea de a trăi împreună cele mai frumoase momente din copilărie și adolescentă. După care a adăugat: — Atunci când vom atinge majoratul vom fi mereu împreună, adevărat? Nimic nu ne va putea despărți! — Nu știu, viitorul este imprevizibil. Maturitatea schimbă omul, uneori complet. — Amelia, suntem surori. Nimeni și nimic nu poate distruge legătura dintre noi două. I-am zâmbit. Un zâmbet oferit unui copil mic și naiv, care crede în povești cu balauri și elefanți zburători. Milena era sigură că avem un viitor comun. Eu știam că avem în comun doar trecutul și prezentul rece. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Amintiri din viitor. Volumul 3?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Amintiri din viitor. Volumul 3 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Amintiri din viitor. Volumul 3 scrisă de Andreea Russo. Amintiri din viitor. Volumul 3 a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Amintiri din viitor. Volumul 3 este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Amintiri din viitor. Volumul 3 este editura BESTSELLER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BESTSELLER aici. Cartea Amintiri din viitor. Volumul 3 face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 146 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Amintiri din viitor. Volumul 3 și, de asemenea, sperăm că autorul Andreea Russo, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AMINTIRI DIN VIITOR. VOLUMUL 3 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde