Rezumat eBook Amintiri din viitor. Volumul 2 - Andreea Russo

Cum e să trăiești fără amintiri? Cum e să știi că acestea sunt scrise într-un jurnal de care îți e frică? O frică față de un trecut în care cunoșteai viitorul. Tokyo, 11 februarie, el deschide ochii și realizează că nu mai are trecut, cu excepția unor jurnale pe care tot amâna să le citească.
Citește tot rezumatul cărții eBook Amintiri din viitor. Volumul 2... Într-un final le deschide și redescoperă greșelile pe care le-a făcut în mod conștient. A pierdut benevol femeia pe care o iubea. Cum să se întoarcă la viața lui de odinioară? Cum să o întoarcă pe ea? În loc de răspunsuri apar mai multe întrebări. Numele lui este Mir. E în viață. Dacă citești aceste rânduri, descopri împreună cu el trecutul său. Despre Autoare   Andreea Russo este autoarea generației sale. Își scrie cărțile la calculator și la telefonul mobil. Comunica pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Lucrează cu pasiune asupra visului de a deveni într-o bună zi laureată a Premiului Nobel pentru Literatură. Debutează cu trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul I al trilogiei a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a din 17 aprilie 2016. Fragment din eBook: A fost odată un măr, un simplu măr care stătea împreună cu celelalte fructe într-un vas de pe masa unei familii. În acea familie creștea un băiat, el avea șapte ani, îi plăcea să se joace pe afară, intră în casă numai când se făcea seară. Într-o dimineață, când băiețelul se pregătea să iasă din casă, mama i-a dat un măr. Băiatul a luat mărul și a fugit la joacă. Mărul era mare, iar băiețelului încă nu îi era foame, de aceea a pus mărul pe un gard de cărămidă. A bătut vântul și mărul a căzut în ograda unui bătrân, unde creștea, lângă poartă, un pom mare care făcea mere. Mărul a privit spre pom și s-a minunat:     — Bună ziua! a strigat mărul.     — Bună ziua, micuțule, dar nu strigă și tu atât de tare, te aud.     — Ești un pom foarte frumos. Cum de ai reușit să te ridici atât de aproape de cer?     — M-a ajutat bătrânul care m-a sădit. El are grijă de mine.     — Cum l-ai convins să te ajute? a întrebat mărul.     — A făcut-o de bunăvoie.     — Ești un pom norocos, mi-aș dori să crească și din mine un asemenea pom.     — Atunci ai nevoie de un om.     — Dar de unde se cumpără oamenii?     — Oamenii nu se cumpără, oamenii te găsesc.     — Dar unde ar putea ei să găsească merele?  — Sub pomii de măr ori la piață.     — Nu, nu, la piață e groaznic. De acolo poți ajunge și mâncare la porci. Am auzit ce vorbeau între ei vânzătorii. Dacă am să stau aici, sub tine, mă va vedea bătrânul?     — Merele mele sunt galbene, iar tu ești roșu, căută un pom care face mere ca tine.     — Unde să îl caut?     — Du-te la vecin, el are un asemenea pom.     Auzindu-i îndemnul, mărul și-a luat rămas-bun și s-a rostogolit până în curtea vecină. Acolo, într-adevăr, era un pom care făcea mere roșii, însă pomul era neîngrijit, cu crengi rupte, și nu prea avea roadă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi eBook Amintiri din viitor. Volumul 2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând eBook Amintiri din viitor. Volumul 2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie eBook Amintiri din viitor. Volumul 2 scrisă de Andreea Russo. eBook Amintiri din viitor. Volumul 2 a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea eBook Amintiri din viitor. Volumul 2 este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea eBook Amintiri din viitor. Volumul 2 este editura BESTSELLER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BESTSELLER aici. Cartea eBook Amintiri din viitor. Volumul 2 face parte din categoria Literatura romana. Este o carte ușor de citit, are doar 174 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând eBook Amintiri din viitor. Volumul 2 și, de asemenea, sperăm că autorul Andreea Russo, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EBOOK AMINTIRI DIN VIITOR. VOLUMUL 2 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde