Rezumat Ne intrecem la cantat - Mihai Ungureanu

Cântecele, jocurile și imaginile din această carte îi vor binedispune pe micuți și le va stîrni curiozitatea. Cartea le va fi de real ajutor educatorilor din grădinițe, mai ales celor cu grupe de copii pînă la 4 ani, dar și părinților și bunicilor.
Citește tot rezumatul cărții Ne intrecem la cantat... Această carte le va fi de ajutor celor care se află în preajma micuților - părinți, bunici, educatori și învățători. Materialele didactice pentru o vârstă fragedă nu sunt numeroase, de aceea de multe ori apelăm la cântece, jocuri, poezii mult prea complicate pentru copiii noștri. Nu vă grăbiți să-i maturizați forțat pe micuții dumneavoastră. Străduiți-vă să le faceți copilăria cât mai frumoasă, creând un mediu în care bucuriile acestei vârste să le lumineze sufletele și gândurile. Cântecele, jocurile, imaginile din această carte le vor crea bună dispoziție micuților, le vor cultiva dorința de a cunoaște. Cu mult drag, Mihai Ungureanu Ilustrații de Marină Andruhină Cuprinsul cărții pentru copii: Ne întrecem la cântat de Mihai Ungureanu: Degețelul Primii pași Păpușa doarme, păpușa dansează Piciorușe, piciorușe Gimnastică pentru micuți Mingea Iarna Vântul Dă doute Ghicitoare Ne întrecem la cântat Școala mamei Cântec de leagăn Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ne intrecem la cantat?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ne intrecem la cantat și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ne intrecem la cantat scrisă de Mihai Ungureanu. Ne intrecem la cantat a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ne intrecem la cantat este editura ARC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARC aici. Cartea Ne intrecem la cantat face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 20 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ne intrecem la cantat și, de asemenea, sperăm că autorul Mihai Ungureanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde