Rezumat Matematica - Clasa a 4-a - Teorie si exercitii + CD - Iliana Dumitrescu, Nicoleta Ciobanu


Citește tot rezumatul cărții Matematica - Clasa a 4-a - Teorie si exercitii + CD... �   Lucrare realizată în conformitate cu noua programă școlară în vigoare, aprobată prin OMEN nr. 5003 din 02.12.2014.      Conține: lecții atractive • toate noțiunile-cheie din programa explicate • exerciții variate • evaluări conform standardelor naționale • spații pentru desene și scheme.      BONUS: CD gratuit cu varianta manualului digital de Matematică pentru clasa a IV-a Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica - Clasa a 4-a - Teorie si exercitii + CD?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica - Clasa a 4-a - Teorie si exercitii + CD și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica - Clasa a 4-a - Teorie si exercitii + CD scrisă de Iliana Dumitrescu, Nicoleta Ciobanu. Editura la care s-a publicat cartea Matematica - Clasa a 4-a - Teorie si exercitii + CD este editura CD PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CD PRESS aici. Cartea Matematica - Clasa a 4-a - Teorie si exercitii + CD face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte ușor de citit, are doar 120 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica - Clasa a 4-a - Teorie si exercitii + CD și, de asemenea, sperăm că autorul Iliana Dumitrescu, Nicoleta Ciobanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde