Rezumat Teste pentru Evaluarea nationala. Limba romana. Matematica - Clasa 2 - Iliana Dumitrescu

    Lucrarea conține 12 teste-model pentru Evaluarea Națională susținută la finalul clasei a II-a, elaborate în conformitate cu Metodologia de Evaluare aprobată de MEN și cu programa școlară în vigoare (OMEN nr.
Citește tot rezumatul cărții Teste pentru Evaluarea nationala. Limba romana. Matematica - Clasa 2... 3418 din 19.03.2013).       Pentru disciplină Comunicare în limba română sunt prevăzute:  • 6 teste-model, fiecare test incluzând itemi care permit evaluarea competențelor de receptare a mesajelor citite și de producere a mesajelor scrise  • Bareme de evaluare pentru elevi  • secțiunea Răspunsuri  • Centralizator de rezultate pentru cadrul didactic       Pentru disciplina Matematică și explorarea mediului sunt prevăzute:  • 6 teste-model, fiecare test incluzând itemi care permit evaluarea competențelor de matematică  • Bareme de evaluare pentru elevi  • secțiunea Răspunsuri  • Centralizator de rezultate pentru cadrul didactic Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Teste pentru Evaluarea nationala. Limba romana. Matematica - Clasa 2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Teste pentru Evaluarea nationala. Limba romana. Matematica - Clasa 2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Teste pentru Evaluarea nationala. Limba romana. Matematica - Clasa 2 scrisă de Iliana Dumitrescu. Teste pentru Evaluarea nationala. Limba romana. Matematica - Clasa 2 a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Teste pentru Evaluarea nationala. Limba romana. Matematica - Clasa 2 este editura CD PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CD PRESS aici. Cartea Teste pentru Evaluarea nationala. Limba romana. Matematica - Clasa 2 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 80 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Teste pentru Evaluarea nationala. Limba romana. Matematica - Clasa 2 și, de asemenea, sperăm că autorul Iliana Dumitrescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde