Rezumat Matematica - Clasa 3 - Teorie si exercitii - Iliana Dumitrescu, Nicoleta Ciobanu

Lucrare realizată în conformitate cu noua programă școlară în vigoare, aprobată prin OMEN nr. 5003 din 02. 12. 2014. Conține lecții atractive, toate noțiunile-cheie din programa explicate, exerciții variate, recapitulări, evaluări conform standardelor naționale.
Citește tot rezumatul cărții Matematica - Clasa 3 - Teorie si exercitii... Pentru acest produs, cadrele didactice au la dispoziție gratuit, în format electronic, Ghidul cadrului didactic, care conține planificarea calendaristică anuală a materiei, proiectarea unităților de învățare și sugestii metodice. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica - Clasa 3 - Teorie si exercitii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica - Clasa 3 - Teorie si exercitii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica - Clasa 3 - Teorie si exercitii scrisă de Iliana Dumitrescu, Nicoleta Ciobanu. Matematica - Clasa 3 - Teorie si exercitii a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Matematica - Clasa 3 - Teorie si exercitii este editura CD PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CD PRESS aici. Cartea Matematica - Clasa 3 - Teorie si exercitii face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica - Clasa 3 - Teorie si exercitii și, de asemenea, sperăm că autorul Iliana Dumitrescu, Nicoleta Ciobanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde