Rezumat Bubico - I.L. Caragiale - Ion Luca Caragiale

    I. L. Caragiale surprinde în această schiță pățaniile pline de umor din timpul unei călătorii cu trenul. Căutând un loc mai comod în tren, un bărbat ajunge în compartimentul în care se afla o doamnă singură.
Citește tot rezumatul cărții Bubico - I.L. Caragiale... Numai aparent, pentru că din coșul de lângă ea se ivește imediat capul unui cățel lățos. Pe tot parcursul călătoriei, lătratul și mârâitul cățelului Bubico se împletesc cu povestirile plictisitoare ale cucoanei, din care făceau parte personaje precum cățelușa Zambilică și Papadopolina, stăpâna cățelușei; dulăul Bismark și un ofițer, stăpânul lui Bismark. După ce încearcă, fără succes, să se împrietenească cu Bubico, bărbatul își pierde răbdarea. Iar un vecin de compartiment enervat de un cățel arțăgos este capabil să ia măsuri disperate…     „Bubico” face parte din colecția Bibliotecă din ghiozdan, care reunește cele mai îndrăgite povești din programa școlară sau de pe lista de lecturi suplimentare pentru învățământul primar. Cărțile sunt scrise cu caractere mari și presărate cu ilustrații minunate. La finalul fiecărei povești, pe copii îi așteaptă câteva exerciții simple și captivante. Mulțumiță paginilor liniate, pot completa foarte ușor rezolvările. Mai mult decât atât, „Bubico” conține și un mic dicționar pentru explicarea termenilor folosiți de Caragiale.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Bubico - I.L. Caragiale?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Bubico - I.L. Caragiale și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Bubico - I.L. Caragiale scrisă de Ion Luca Caragiale. Bubico - I.L. Caragiale a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Bubico - I.L. Caragiale este editura ALL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALL aici. Cartea Bubico - I.L. Caragiale face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 48 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Bubico - I.L. Caragiale și, de asemenea, sperăm că autorul Ion Luca Caragiale, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BUBICO - I.L. CARAGIALE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde