Rezumat ABC-ul psihopatului de succes Vol.2 - , Andy McNab - Kevin Dutton

ABC-ul psihopatului de succes. Idei și sfaturi penteu o viață mai bună! Volumul 2 Pariez că nu te-ai gândit niciodată că a fi puțin PSIHOPAT ar putea fi răspunsul, fie că vrei să treci cu bine un INTERVIU, fie că vrei să faci o primă impresie mai bună la o ÎNTÂLNIRE, sau să faci o INVESTIȚIE inspirată.
Citește tot rezumatul cărții ABC-ul psihopatului de succes Vol.2 - , Andy McNab... E vremea să iei taurul de coarne! Doctorul Kevin Dutton se ocupă cu studierea psihopaților iar ultimul său subiect este eroul SAS, ANDY MCNAB. Andy este destul de diferit, e un PSIHOPAT BUN. Își poate controla calități precum hotărârea, agresivitatea și neînfricarea ca să scoată ce-i mai BUN din el și din viață. Împreună, acest duo puțin probabil a stabilit așa-numitele ȘAPTE CÂȘTIGURI MORTALE, adică o serie de ciudățenii care se revendică de la buna psihopatie și care te pot ajuta să ai mai mult SUCCES. Acum a venit timpul să le pui la încercare teoriile. Abc-ul psihopatului 2 îți oferă o nouă abordare a vieții de zi cu zi, care te ajută să smulgi de la viață mai mult decât smulge ea de la tine. (Autorii)   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi ABC-ul psihopatului de succes Vol.2 - , Andy McNab?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând ABC-ul psihopatului de succes Vol.2 - , Andy McNab și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie ABC-ul psihopatului de succes Vol.2 - , Andy McNab scrisă de Kevin Dutton. ABC-ul psihopatului de succes Vol.2 - , Andy McNab a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea ABC-ul psihopatului de succes Vol.2 - , Andy McNab este editura GLOBO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GLOBO aici. Cartea ABC-ul psihopatului de succes Vol.2 - , Andy McNab face parte din categoria Sociologie. Este o carte rezonabil de groasă - are 253 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând ABC-ul psihopatului de succes Vol.2 - , Andy McNab și, de asemenea, sperăm că autorul Kevin Dutton, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde