Rezumat Arta manipularii - Kevin Dutton

Cartea aceasta este despre un soi special de persuasiune care are o perioadă de incubație de numai câteva secunde și poate dezarma instantaneu până și cea mai pătrunzătoare minte. Este centura neagră la controlul minții.
Citește tot rezumatul cărții Arta manipularii... Nu doar ca întoarce roata, o dinamitează cu totul.   De la malignă, dar fascinanta putere a psihopaților, a ucigașilor în serie și a escrocilor până la geniul politic al lui Winston Churchill - trecând prin maeștrii ai artelor marțiale, călugări budiști, magicieni, comici, vânzători, CEO și broaște care se fraieresc reciproc - sclipitor de originală carte a lui Kevin Dutton explorează tot ceea ce ne poate învăța știința în materie de tehnici de persuasiune.   Un tur amplu și captivant al științei persuasiunii și influenței… care expune, alături de multe alte minunății, cât de mulți oameni de știință muncesc efectiv în zonele întunecate ale personalității umane, ale îmbunătățirii psihologice și, în principal, ale controlului minții.  - The Sunday Times   Atât de uluitor de sclipitoare, încât mă mir că nu a fost declarată ilegală. - Howard Marks   Kevin Dutton nu e Mesia. Dar are o mulțime de povesti și parabole care aruncă o lumină nouă asupra felului în care putem fi persuadați. - Terry Jones and Michael Palin   Sclipitor… Kevin Dutton este pur și simplu un geniu. Acum spun poveștile lui ca și cum ar fi ale mele. - Andy McNab Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Arta manipularii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Arta manipularii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Arta manipularii scrisă de Kevin Dutton. Arta manipularii a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Arta manipularii este editura GLOBO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GLOBO aici. Cartea Arta manipularii face parte din categoria Dezvoltare Profesionala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 320 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Arta manipularii și, de asemenea, sperăm că autorul Kevin Dutton, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ARTA MANIPULARII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde