Rezumat Edda - * * *

Edda - a cărei prirnă transpunere în limba română o salutăm cu bucurie - reprezintă cel mai vechi epos germanic, nu numai în privința datei când a fost scrisă, ci și în aceea a patrimoniului de credințe, obiceiuri și valori morale, păstrate mai bine în îndepărtatele ținuturi nordice, unde nu au ajuns influențele receptate de literatura germanilor de la miază-zi.
Citește tot rezumatul cărții Edda... Așa cum scria, nu de mult, un comentator al poeziei epice a semințiilor germanice, "în Edda pot fi descoperite cele dintâi portrete ideale ate vitejilor din cultura germanică. Poate din cultura medievală a întregii Europe. În orice caz, eroii sunt frații mai vârstnici ai celor din Cântecul Nibelungilor." - Dan GRIGORESCU    Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Edda?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Edda și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Edda scrisă de * * *. Edda a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Edda este editura SAECULUM VIZUAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SAECULUM VIZUAL aici. Cartea Edda face parte din categoria Civilizatii Mitologie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 400 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Edda și, de asemenea, sperăm că autorul * * *, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EDDA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde