Rezumat Invat sa citesc! Printul fericit. Adaptare dupa Oscar Wilde - * * *

Colecția Învaț să citesc a Editurii Gama este special concepută pentru a le dezvolta copiilor gustul pentru lectură, prin selecția celor mai frumoase și mai apreciate povești. Colecția e structurată pe 3 niveluri corespunzătoare stadiului la care se află copilul în domeniul lecturii.
Citește tot rezumatul cărții Invat sa citesc! Printul fericit. Adaptare dupa Oscar Wilde...   Nivelul 3 a fost creat pentru a facilita accesul elevilor, de la vârste fragede, la marile capodopere ale literaturii universale pentru copii. Textele au fost adaptate și prescurtate, pentru a-i ajuta să parcurgă cu ușurință cartea, să se familiarizeze cu subiectul romanului și să citeasacă fluent. Scrisul este de dimensiune medie (deja ceva mai mic, în comparație cu nivelul 0 sau 1) și nu mai găsim ilustrații grafice ce înlocuiesc cuvinte ușoare. Textul este, așadar, citeț și ușor de parcurs pentru cei deja "avansați" în ceea ce privește lectura.   În această cărticică copiii vor descoperi povestea Prințului fericit într-o adaptare după Oscar Wilde. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Invat sa citesc! Printul fericit. Adaptare dupa Oscar Wilde?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Invat sa citesc! Printul fericit. Adaptare dupa Oscar Wilde și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Invat sa citesc! Printul fericit. Adaptare dupa Oscar Wilde scrisă de * * *. Invat sa citesc! Printul fericit. Adaptare dupa Oscar Wilde a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Invat sa citesc! Printul fericit. Adaptare dupa Oscar Wilde este editura GAMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GAMA aici. Cartea Invat sa citesc! Printul fericit. Adaptare dupa Oscar Wilde face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Invat sa citesc! Printul fericit. Adaptare dupa Oscar Wilde și, de asemenea, sperăm că autorul * * *, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INVAT SA CITESC! PRINTUL FERICIT. ADAPTARE DUPA OSCAR WILDE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde