Rezumat Dictionar de business englez-roman - * * *

Acest dicționar este cel mai bine vândut în lumea întreagă, oferind un ghid multilateral, pentru toate domeniile moderne ale afacerilor și comerțului. Mereu înnoit și fiind rodul muncii unor nume cu autoritate, reprezintă o sursă indispensabilă de informații, atât pentru studenți, cât și pentru specialiști.
Citește tot rezumatul cărții Dictionar de business englez-roman... Dicționarul explică peste 6500 de termeni. Este adresat în special celor care cunosc destul de bine limba engleză și vor să-și aprofundeze cunoștințele în domeniul englezei de afaceri, al culturii și al istoriei economice britanice, dar și a altor țări vorbitoare de limbă engleză. Datorită influenței istorice covârșitoare a Marii Britanii și a țărilor de origine anglo-saxonă asupra afacerilor, majoritatea terminologiei este preluată ca ataree în toate limbile lumii, inclusiv în română, iar multe încercări de a traducere termenii utilizați în lumea afacerilor sunt pur și simplu caraghioase. Astfel, scopul principal a acestui dicționar nu este traducerea termenilor, ci explicarea lor, pentru cititorii de limba română. Veți întâlni explicații ale unor termeni, inclusiv colocviali, din diverse domenii: marketing, legislație, contabilitate, investiții, activități bancare, asigurări, finanțe internaționale, incluzând unitățile monetare ale lumii, termeni bursieri, dar și unele repere istorice din economiile țărilor anglo-saxone. Dicționarul acoperă toate aspectele managementului, incluzând strategiile de afaceri, managementul resurselor umane și managementul operațional. Cu acest dicționar veți înțelege corect termeni și expresii înrădăcinate în literatură și în jargonul oamenilor de afaceri, precum cash cow, golden parachute, white/grey/black knoghts, kangaroos, butterfly și mulți alții. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dictionar de business englez-roman?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dictionar de business englez-roman și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dictionar de business englez-roman scrisă de * * *. Dictionar de business englez-roman a apărut în anul 2009. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2009 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dictionar de business englez-roman este editura ALL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALL aici. Cartea Dictionar de business englez-roman face parte din categoria Afaceri Economie. Este o carte 752 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dictionar de business englez-roman și, de asemenea, sperăm că autorul * * *, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DICTIONAR DE BUSINESS ENGLEZ-ROMAN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde