Rezumat Tratat de drept societar Ed.2019 - Sebastian Bodu

Prezența lucrare, publicată acum într-o a doua ediție, continuă să reprezinte un reper în materie măcar prin faptul că nu are concurență directă.   De altfel, ideea unui tratat de drept societar a plecat exact de la realitatea inexistenței unuia, de-a Iungul timpului.
Citește tot rezumatul cărții Tratat de drept societar Ed.2019... Desigur, există monografii bune sau chiar remarcabile. De asemenea, există tratate de drept comercial în care dreptul societar ocupă o parte mai mică sau mai mare, dar toate acestea nu pot suplini uriașul conținut al unui tratat dedicat dreptului societar, cu caracteristicile sale proprii.   Remarcăm, și cu această ocazie, pe de-o parte, prezumtivă lipsă de voință a Iegiuitorului de a republica măcar Legea nr. 31/1990, cu multele ei erori, neajunsuri și imperfecțiuni (cu siguranță că adoptarea unei legi noi ar fi de preferat, după o amplă cercetare și dezbatere în cadrul unui colectiv de specialiști). Pe de ). Pe de altă parte, remarcăm efervescenta legislativă în domeniul dreptului societar special al pietei de capital, deși cu multele ei greșeli de integrare a unor instituții juridice străine, inclusiv ca urmare a unei defectuoase transpuneri a dreptului european.   La fel ca prima ediție, tratatul se bazează pe o bibliografie ce cuprinde aproape tot ce s-a publicat în România în domeniul dreptului societar, de la momentul adoptării, în 1889, a primului nostru Cod, , comercial și până astăzi, precum și, atât cât este comun, în domeniul dreptului civil, dar și valoroase lucrări din străinătate. Au fost, desigur, adăugați autori — români și străini — care au abordat tema dreptului societar în ultimele lor lucrări și articole. De asemenea, tratatul a fost actualizat cu recentele modificări ale legislației. - Autorul Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tratat de drept societar Ed.2019?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tratat de drept societar Ed.2019 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Tratat de drept societar Ed.2019 scrisă de Sebastian Bodu. Tratat de drept societar Ed.2019 a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Tratat de drept societar Ed.2019 este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Tratat de drept societar Ed.2019 este editura ROSETTI - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ROSETTI aici. Cartea Tratat de drept societar Ed.2019 face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte 1536 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Tratat de drept societar Ed.2019 și, de asemenea, sperăm că autorul Sebastian Bodu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TRATAT DE DREPT SOCIETAR ED.2019 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde