Rezumat 24 de trandafiri. Peregrini in cautarea lui Iisus - Emil Ratiu

Leonardo da Vinci scria la 1500 că va veni timpul când uciderea unui animal va fi condamnată ca și uciderea unui om. Tolstoi scria că „dacă abatoarele ar avea pereți de sticlă, nimeni nu ar mai mânca carne”.
Citește tot rezumatul cărții 24 de trandafiri. Peregrini in cautarea lui Iisus... Iar marele geniu și Laureat al Premiului Nobel, doctorul Albert Schweitzer, scria că respectul pentru viață este principiul etic fundamental al creștinismului, deoarece etica iubirii este conținutul universal și permanent al mesajului creștin! Fiindcă viața este sacră și indivizibilă, una și aceeași în substanța ei, indiferent de formă, nu putem să-i acordăm sau să-i negăm unei ființe dreptul la existență după forma în care se prezintă. Asemeni peregrinilor din această carte este de datoria preoților creștini să dea exemplu și să explice poporului respectul vieții indiferent de formă. - Emil Rațiu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi 24 de trandafiri. Peregrini in cautarea lui Iisus?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând 24 de trandafiri. Peregrini in cautarea lui Iisus și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie 24 de trandafiri. Peregrini in cautarea lui Iisus scrisă de Emil Ratiu. 24 de trandafiri. Peregrini in cautarea lui Iisus a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea 24 de trandafiri. Peregrini in cautarea lui Iisus este editura IDEEA EUROPEANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura IDEEA EUROPEANA aici. Cartea 24 de trandafiri. Peregrini in cautarea lui Iisus face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând 24 de trandafiri. Peregrini in cautarea lui Iisus și, de asemenea, sperăm că autorul Emil Ratiu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde