Rezumat Dumnezeu s-a nascut in Dacia - Emil Ratiu

Romanul de față îmbină realismul cu bas­mul și utopia, realitatea concretă a faptelor cu realitatea impalpabilă a cugetului și a imagina­tiei. Un episod din istoria recentă a României – dintre 1940, anul marilor rapturi teritoriale de la toate punctele cardinale ale hotarelor Roma­niei Mari și anul 1989, anul Revoluției – se lea­ga ca într‑o istorie paralelă, pe două planuri, cu istoria vechilor Daci.
Citește tot rezumatul cărții Dumnezeu s-a nascut in Dacia...   O rană căpătată în timpul Revoluției de la Timișoara îl aduce pe eroul romanului, Mielu – un biolog care lucrează la un proiect de pre­lungire a vieții, numit „proiectul Ghilgameș” – printr‑un salt în timp, în epoca marelui rege Burebista. Romanul încearcă astfel să prezintedinăuntru, un capitol din istoria Dacilor, pe fun­dalul marilor evenimente ale vieții și ale morții, dintr‑o epocă a istoriei Daciei, în raport cu restul lumii antice și cu Roma. Emil Rațiu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dumnezeu s-a nascut in Dacia?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dumnezeu s-a nascut in Dacia și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dumnezeu s-a nascut in Dacia scrisă de Emil Ratiu. Dumnezeu s-a nascut in Dacia a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dumnezeu s-a nascut in Dacia este editura IDEEA EUROPEANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura IDEEA EUROPEANA aici. Cartea Dumnezeu s-a nascut in Dacia face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 190 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dumnezeu s-a nascut in Dacia și, de asemenea, sperăm că autorul Emil Ratiu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
2 secunde