Rezumat Drept civil. Teoria generala, Vol. 1 - Marian Nicolae

Drept civil. Teoria generală, Vol. 1 - Marian Nicolae. Studiul instituțiilor dreptului civil începe, în mod logic, cu materia persoanelor, însă studiul dreptului civil debutează, în mod firesc, cu teoria generală a dreptului civil, numită de alți autori introducere în dreptul civil ori partea generală a dreptului civil.
Citește tot rezumatul cărții Drept civil. Teoria generala, Vol. 1...   Prezentul curs de teorie generală a dreptului civil abordează, într-o manieră originală și completă, pe baza unei vaste și cuprinzătoare bibliografii române și străine, fundamentele dreptului civil în două volume corespunzătoare celor două părți în care este structurată această lucrare: Teoria dreptului civil și Teoria drepturilor subiective civile.   Primul volum, intitulat sugestiv, “Teoria dreptului civil”, este destinat analizei sistematice a fundamentelor dreptului civil obiectiv, respectiv noțiunea și autonomia dreptului civil, izvoarele dreptului civil, aplicarea în timp și spațiu a normelor juridice civile, precum și interpretarea izvoarelor dreptului civil. Conceput și scris cu intenția declarată a refondării dreptului civil și a recuperării ereditații de mult pierdute, prezentul curs oferă o primă viziune și analiza de ansamblu, globală, teoretică, dar și practică, a unui novum ius civile, în lumina noilor recodificări naționale, substanțiale și procedurale, și în condițiile eșecului absolutismului juridic statal, fiind fără îndoială un instrument util de lucru nu numai pentru studenți, masteranzi și doctoranzii în drept, ci și pentru orice teoretician și practician al dreptului. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept civil. Teoria generala, Vol. 1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept civil. Teoria generala, Vol. 1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept civil. Teoria generala, Vol. 1 scrisă de Marian Nicolae. Drept civil. Teoria generala, Vol. 1 a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drept civil. Teoria generala, Vol. 1 este editura SOLOMON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SOLOMON aici. Cartea Drept civil. Teoria generala, Vol. 1 face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 616 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept civil. Teoria generala, Vol. 1 și, de asemenea, sperăm că autorul Marian Nicolae, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DREPT CIVIL. TEORIA GENERALA, VOL. 1 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde