Rezumat Mare petrecere de ziua mea - Kate Hosford

Petrecerile de la Zoo o plictiseau pe Annabelle. Aceiași canguri și maimuțe care-i păreau mereu la fel. "Ziua mea se apropie, o să petrecem împreună. Aș vrea ca anul ăsta să o sărbătorim pe Lună." Annabelle își dorește de ziua ei o petrecere cum nu s-a mai văzut.
Citește tot rezumatul cărții Mare petrecere de ziua mea... Luna pare locul perfect! Dar costumele de astronauți și dânsul în spațiul fără oxigen provoacă situații neașteptate. Haideți să vedem dacă aniversările în cosmos sunt chiar așa de extraordinare. Annabelle își dorește o petrecere cu adevărat deosebită de ziua ei. Grădina zoologică, locurile de joacă, pizza și magicienii sunt prea plictisitori pentru mica visătoare, care vrea să petreacă alături de prieteni tocmai pe Lună. Zis și făcut! Annabelle este foarte hotărâtă și începe să își construiască o rachetă colorată. Eșecul mașinăriei de zbor nu o descurajează pe fetiță și, în cele din urmă, duce petrecerea pe Lună cu un astronaut adevărat și o rachetă adevărată. Este foarte distractiv, dar petrecerea sfârșește dezastruos atunci când tortul se umple de praf, prietenii obosiți și înfometați nu pot mânca din cauza costumelor, iar rochia primită în dar se face ferfeniță. Copiii admiră stelele în drum spre casă și revin fericiți pe Pământ. În anul următor, Annabelle construiește o corabie de pirați în grădina părinților, unde va da o nouă mare petrecere de ziua ei. Scrisă în versuri amuzante și săltărețe, Mare petrecere de ziua mea este o carte despre fanteziile necesare și eșecurile care ne fac să creștem mari, despre nevoia de a căuta în depărtări ceea ce găsim în propria grădină, dar nu știm încă să apreciem. (Sanda Watt) Kate Hosford a studiat literatura și filozofie. A lucrat ca învățătoare și ilustratoare, iar acum este autoarea a patru cărți pentru copii: Eu și infinitul, Marele coc, Mare petrecere de ziua mea, La masă cu acrobații. Holly Clifton-Brown a studiat ilustrație în Anglia. Printre multe alte cărți minunate, a semnat ilustrația la două dintre cărțile scrise de Kate Hosford: Marele Coc și Mare petrecere de ziua mea. în pauzele de pictat, artista practică surfing și yoga sau face plimbări lungi alături de cățelul ei, Olive. Sanda Watt a studiat literatura și limbi străine. Pentru că îi place să citească și să scrie, să asculte și să vorbească, s-a făcut traducătoare. Pentru că cel mai mult iubește copiii și părinții, scrie și traduce anume pentru ei, norocoasă că îmbină atât de fericit viața profesională și pasiunea personală. Ilustrații de Holly Clifton-Brown Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mare petrecere de ziua mea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mare petrecere de ziua mea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mare petrecere de ziua mea scrisă de Kate Hosford. Mare petrecere de ziua mea a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mare petrecere de ziua mea este editura LIZUKA EDUCATIV - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIZUKA EDUCATIV aici. Cartea Mare petrecere de ziua mea face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 40 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mare petrecere de ziua mea și, de asemenea, sperăm că autorul Kate Hosford, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde