Rezumat Marele coc - Kate Hosford

Numai cozi și-mpletituri! Cozi și-mpletituri! Văd numai cozi și-mpletituri în toată clasa noastră. Ne trebuie ceva mai distractiv, ceva să ne-noiască. Voi inventa o coafură cu adevărat măiastră.
Citește tot rezumatul cărții Marele coc... Annabelle nu vrea să poarte aceeași coafură plictisitoare ca toate fetele. Când dă peste o fotografie a bunicii, îi vine o idee minunată: un mare coc! Dar cum își poate face părul să stea înălțat? Și vor fi colegele ei cu adevărat impresionate de coafura ei măiastră? Asemeni tuturor personajelor din seria de autor Kate Hosford, micuța Annabelle debordează de creativitate. În Marele coc o găsim în căutarea unui stil personal și original, care să o deosebească de colegii și colegele sale. Printre versuri amuzante și lipicioase, Annabelle dă dovadă de aceeași perseverentă ca și în Mare petrecere de ziua mea. Doar că de această dată, inspirată de o fotografie a bunicii, își coafează de una singură singură un coc măreț, cu ingrediente din bucătărie. Când cocul i se prăbușește, nu se descurajează și cere ajutorul mamei sale. Așa reușește să dea tonul modei la școală. Când extravagantul coc devine ceva obișnuit printre școlari, trece la următoarea creație originală. Marele coc este o carte pentru micuțele și micuții fashioniști, care nu trebuie să își uite personalitatea unică și specială printre mode rapid schimbătoare, stiluri generalizate și jucării pe care le are toată lumea. (Sanda Watt) Kate Hosford a studiat literatura și filozofie. A lucrat ca învățătoare și ilustratoare, iar acum este autoarea a patru cărți pentru copii: Eu și infinitul, Marele coc, Mare petrecere de ziua mea, La masă cu acrobații. Holly Clifton-Brown a studiat ilustrație în Anglia. Printre multe alte cărți minunate, a semnat ilustrația la două dintre cărțile scrise de Kate Hosford: Marele Coc și Mare petrecere de ziua mea. în pauzele de pictat, artista practică surfing și yoga sau face plimbări lungi alături de cățelul ei, Olive. Sanda Watt a studiat literatura și limbi străine. Pentru că îi place să citească și să scrie, să asculte și să vorbească, s-a făcut traducătoare. Pentru că cel mai mult iubește copiii și părinții, scrie și traduce anume pentru ei, norocoasă că îmbină atât de fericit viața profesională și pasiunea personală. Ilustrații de Holly Clifton-Brown Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Marele coc?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Marele coc și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Marele coc scrisă de Kate Hosford. Marele coc a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Marele coc este editura LIZUKA EDUCATIV - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIZUKA EDUCATIV aici. Cartea Marele coc face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 40 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Marele coc și, de asemenea, sperăm că autorul Kate Hosford, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MARELE COC PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde