Rezumat La masa cu acrobatii si alte poezii din bucataria circului - Kate Hosford

Nu știu să fac roată și am rău de înălțime. Nici clovn nu aș putea fi, nu jonglez cu agerime. Dar lasă-mă-n bucătărie și cred că nu vei regreta. Hai să iei masă la circ. Pe toți îi poți invita.
Citește tot rezumatul cărții La masa cu acrobatii si alte poezii din bucataria circului... Cu ce hrănești o familie de acrobați pentru a o menține în formă? Dar pe domnișoara care înghite flăcări și care are o slăbiciune pentru sosul iute? Sau pe leul cel gurmand? Cum îl mulțumești pe omul-ghiulea care mănâncă atâtea dulciuri de nu mai încape în tun? Află ce mănâncă acești artiști pentru a putea jongla, zbură și distra publicul- mesele pregătite de neobositul lor bucătar! Poeziile acestui bucătar inspirat dezvăluie, încântător și amuzant, câteva dintre secretele nebănuite ale circului. Bucură-te de un spectacol fantzist al vieții la circ, dar să știi că s-ar putea să ți se facă foame! La masă cu acrobații, o carte în care se jonglează cu versuri și rețete fanteziste, este culmea creativității culinare. Bucătarul circului prezintă pe rând meniul, preferințele, restricțiile alimentare sau, pur și simplu, mofturile artiștilor de la circ: Maestrul de Ceremonii este prea ocupat să stea la masă – că mai toți părinții de astăzi – și își ține gustarea în pălărie; Atletul este nostalgic după bucătăria tradițională a bunicii; Jonglorul e ca un bebeluș din farfuria căruia zboară mâncarea; Gemenele Contorsioniste prefera meniurile franțuzești; Echilibristă are nevoie de o dietă strictă; Clovnul ține la eticheta servirii mesei; Lena Balerină și Saltimbanca Angelina își iau cu grijă gustările frugale; iar Omul-Ghiulea este așa de gurmand, încât devine chiar ajutor de bucătar. Printre deșerturi amuzante, versuri condimentate și rime delicioase, La masă cu acrobații lăsă gură apa cititorilor mici și mari. După o asemenea lectură, orice fel de mâncare are gust de festin și se va consuma garantat până la ultima firimitură. (Sanda Watt) Kate Hosford a studiat literatura și filozofie. A lucrat ca învățătoare și ilustratoare, iar acum este autoarea a patru cărți pentru copii: Eu și infinitul, Marele coc, Mare petrecere de ziua mea, La masă cu acrobații. Coșei Kawa ilustrează cărți pentru copii și este profesară de ilustrație la Universitatea din Kioto, Japonia. A semnat cărți alături de autori din întreaga lume și îi place să se joace, în imaginile pe care le creează, cu diverse tehnici, materiale și mijloace creative. Sanda Watt a studiat literatura și limbi străine. Pentru că îi place să citească și să scrie, să asculte și să vorbească, s-a făcut traducătoare. Pentru că cel mai mult iubește copiii și părinții, scrie și traduce anume pentru ei, norocoasă că îmbină atât de fericit viața profesională și pasiunea personală. Ilustrații de Coșei Kawa Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi La masa cu acrobatii si alte poezii din bucataria circului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând La masa cu acrobatii si alte poezii din bucataria circului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie La masa cu acrobatii si alte poezii din bucataria circului scrisă de Kate Hosford. La masa cu acrobatii si alte poezii din bucataria circului a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea La masa cu acrobatii si alte poezii din bucataria circului este editura LIZUKA EDUCATIV - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIZUKA EDUCATIV aici. Cartea La masa cu acrobatii si alte poezii din bucataria circului face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 40 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând La masa cu acrobatii si alte poezii din bucataria circului și, de asemenea, sperăm că autorul Kate Hosford, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LA MASA CU ACROBATII SI ALTE POEZII DIN BUCATARIA CIRCULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde