Rezumat Dictionar de omonime - Alexandru Emil M.

Din biblioteca școlarului nu trebuie să lipsească Dicționarul de omonime, care se dovedește util și persoanelor aflate în situația de a face jocuri de cuvinte (scriitori, jumaliști, actori). "Maică-ta de-i vie/ Spune-i ca să vie/ Pân la noi la vie." Acesta este un exemplu tipic de omonimie.
Citește tot rezumatul cărții Dictionar de omonime... Cuvântul "vie" se referă la starea unei persoane care se află în viață, la acțiunea de e veni (forma populară a verbului "să vină") și la plantația de viță-de-vie. Este vorba despre cuvinte cu forma identică și sens diferit. Omonimele sunt foarte apreciate de cei care iubesc jocurile de cuvinte. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dictionar de omonime?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dictionar de omonime și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dictionar de omonime scrisă de Alexandru Emil M.. Dictionar de omonime a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dictionar de omonime este editura LIZUKA EDUCATIV - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIZUKA EDUCATIV aici. Cartea Dictionar de omonime face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 395 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dictionar de omonime și, de asemenea, sperăm că autorul Alexandru Emil M., s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde