Rezumat Dictionar de antonime - Alexandru Emil M.

Dicționarul de antonime este un instrument foarte util pentru elevi, atât pentru studiul individual la limba română, cât și în vederea pregătirii pentru examenul de admitere la liceu. Antonimia ne ajută să înțelegem mai bine sensul cuvintelor printr-un procedeu simplu pe care îl folosim frecvent în viața cotidiană.
Citește tot rezumatul cărții Dictionar de antonime... Percepem mai bine sensul unor lucruri, analizându-le prin opoziție. Dicționarul de antonime cuprinde cele mai uzuale sensuri ale cuvintelor și a fost elaborat special pentru a înlesni activitatea de studiu la limba română, pentru elevii de gimnaziu și liceu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dictionar de antonime?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dictionar de antonime și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dictionar de antonime scrisă de Alexandru Emil M.. Dictionar de antonime a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dictionar de antonime este editura LIZUKA EDUCATIV - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIZUKA EDUCATIV aici. Cartea Dictionar de antonime face parte din categoria Dictionare Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 214 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dictionar de antonime și, de asemenea, sperăm că autorul Alexandru Emil M., s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DICTIONAR DE ANTONIME PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde