Rezumat Dictionar de neologisme - Alexandru Emil M.

Neologismele sînt folosite pentru a numi concepte noi: invenții, fenomene recent descoperite. Uneori noțiunile vechi, care au suferit o schimbare semnificativă, necesită folosirea unor neologisme pentru a le denumi.
Citește tot rezumatul cărții Dictionar de neologisme... Cuvîntul neologism, azi intrat în uzul curent, a apărut în secolul al XVIII-lea și, la vremea respectivă, a fost el însuși un neologism. lnitial termenul a fost alcătuit în limba franceză sub forma neologisme (din neo- și logos: cuvînt nou), în anul 1734. Listă de mai jos cuprinde cîteva exemple de neologisme din limba română. Se indică și anul aproximativ al apariției lor în limba de origine. În prezent, o parte din acești termeni au intrat în uzul curent și nu mai sunt considerați neologisme: - robot (1923); - genocid (1943); - laser (1960); - quark (1964); - gaura neagră (1968); - blog (1998). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dictionar de neologisme?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dictionar de neologisme și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dictionar de neologisme scrisă de Alexandru Emil M.. Dictionar de neologisme a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dictionar de neologisme este editura LIZUKA EDUCATIV - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIZUKA EDUCATIV aici. Cartea Dictionar de neologisme face parte din categoria Dictionare Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 582 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dictionar de neologisme și, de asemenea, sperăm că autorul Alexandru Emil M., s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DICTIONAR DE NEOLOGISME PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde