Rezumat In umbra fericirii - Magdalena Iordache

Magdalena Iordache este doctor în drept din anul 2008, fost judecător la înalta Curte de Casație și Justiție - Secția penală, fost judecător la Curtea de Apel București, fost judecător la Tribunalul Dolj, fost judecător la Judecătoria Caracal și lector universitar la Catedra de drept penal a Facultății de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir", București.
Citește tot rezumatul cărții In umbra fericirii... În prezent este notar public. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi In umbra fericirii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând In umbra fericirii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie In umbra fericirii scrisă de Magdalena Iordache. In umbra fericirii a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea In umbra fericirii este editura NEVERLAND - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEVERLAND aici. Cartea In umbra fericirii face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 346 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând In umbra fericirii și, de asemenea, sperăm că autorul Magdalena Iordache, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IN UMBRA FERICIRII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde