Rezumat Intre doua lumi - Magdalena Iordache

Dimineața era ca oricare alta. Deși soarele darnic strălucea puternic, colorând lumea și pământul în auriu, nici răsăritul de la malul mării,pe care, în sfârșit, reușise să îl vadă, nici oamenii din jurul ei, mai toți prietenoși, nu au ajutat‐o în luptă cu nefericirea.
Citește tot rezumatul cărții Intre doua lumi... Cu valurile în preajmă și valsul mângâietor al mării albastre, nisipul încă umed de rouă dimineții,pescărușii veseli și gălăgioși, Ana nu vedea nimic din toate astea. De fapt, își ținuse doar promisiunea cu sine când se trezise la ora cinci și venise pe plajă pentru a admira sosirea astrului,însă gândurile atât de apăsătoare, suferință de neîndurat o împiedicaseră să simtă bucuria unei noi zile. Se împlineau două săptămâni de când ajunsese în hotelul pe care îl ura deja, căci prea era fără cusur. Camera era mereu curată, exceptând orele din zi ori noapte în care ea însăși crea o dezordine de nedescris, parcă pentru a testa hărnicia, dar și răbdarea cameristelor. Spre disperarea Anei, femeile aveau răbdare cu carul. Apoi, bunătățile servite la masă, personalul amabil... Ei, bine, nimic, dar nimic din toate astea nu îi putea scoate din minte și din suflet, chinul singurătății. Și de ar fi fost numai singurătatea. Se întreba în clipa asta dacă mai are speranță, căci se zice că ea rămâne întotdeauna, când toate celelalte binecuvântări ale vieții părăsesc omul. Își găsea răspunsul pe loc. NU. Simțea durere, atât. Telefonul sunase în primele trei zile într‐una, mesageria era plină cu gânduri bune, îndemnuri pe care nu se sinchisise să le citească pe de a întregul și desigur nu dăduse curs vreunui apel. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Intre doua lumi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Intre doua lumi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Intre doua lumi scrisă de Magdalena Iordache. Intre doua lumi a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Intre doua lumi este editura NEVERLAND - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEVERLAND aici. Cartea Intre doua lumi face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 346 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Intre doua lumi și, de asemenea, sperăm că autorul Magdalena Iordache, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INTRE DOUA LUMI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde