Rezumat Judecata in prima instanta in noul Cod de procedura penala - Magdalena Iordache

Prezența lucrare, consacrată problematicii obiectului și limitelor judecății în primă instanță, investighează noile instituții de drept procesual penal dintr-o perspectivă modernă, prin abordarea unui stil clar, concis.
Citește tot rezumatul cărții Judecata in prima instanta in noul Cod de procedura penala... În fața unei teme de interes deosebit, în fața unor noi reglementări, autoarea a reușit să formuleze întrebări și, deopotrivă, să avanseze răspunsuri, să sugereze soluții în privința unor chestiuni controversate în doctrină, dar mai ales în plan jurisprudențial. De remarcat sunt originalitatea conținutului lucrării, maniera în care sunt expuse și motivate opiniile, într-un domeniu în care s-a manifestat diversitate doctrinară și practica judiciară neunitară. Complexitatea aspectelor analizate, caracterul profund al cercetării configurează valoarea deosebită a studiului, relevând, totodată, importanța acestuia pentru teoreticienii și practicienii din domeniul dreptului procesual penal. Observând contribuțiile personale ale autoarei, propunerile de lege ferenda formulate în materia judecății în primă instanță, din perspectiva noului Cod de procedură penală, consider lucrarea pe cât de salutară, pe atât de necesară. Prof. univ. dr. Ion Neagu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Judecata in prima instanta in noul Cod de procedura penala?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Judecata in prima instanta in noul Cod de procedura penala și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Judecata in prima instanta in noul Cod de procedura penala scrisă de Magdalena Iordache. Judecata in prima instanta in noul Cod de procedura penala a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Judecata in prima instanta in noul Cod de procedura penala este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Judecata in prima instanta in noul Cod de procedura penala face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte rezonabil de groasă - are 200 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Judecata in prima instanta in noul Cod de procedura penala și, de asemenea, sperăm că autorul Magdalena Iordache, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII JUDECATA IN PRIMA INSTANTA IN NOUL COD DE PROCEDURA PENALA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde