Rezumat Judecata In Cazul Recunoasterii Invinuirii - Magdalena Iordache - Magdalena Iordache

Caracterul inedit, complexitatea și specificul instituției de drept procesual penal a judecății în cazul recunoașterii învinuirii au generat un interes cu totul aparte în rândul teoreticienilor și practicienilor dreptului.
Citește tot rezumatul cărții Judecata In Cazul Recunoasterii Invinuirii - Magdalena Iordache... În fața unei teme atât de interesante, a unei bogate și diversificate jurisprudențe, lucrarea de față pune întrebări și sugerează soluții unor probleme noi, încercând să deslușească, în raport cu numeroase controverse doctrinare, mecanismul judecății în cazul pledoariei de vinovăție. Lucrarea Judecată în cazul recunoașterii învinuirii, structurată în șapte capitole, prezintă elemente de drept comparat în materia justiției negociate, procedura simplificată a judecății fiind evaluată într-o privire comparativă asupra dispozițiilor anterioare și a prevederilor noului Cod de procedură penală. Răspunzând nevoii de a analiza problemele teoretice și practice apărute ca urmare a aplicării instituției, monografia beneficiază de studiul practicii judiciare a Secției penale a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Adresată deopotrivă teoreticienilor și practicienilor din domeniul dreptului procesual penal, lucrarea contribuie, prin spiritul său critic, prin răspunsurile date unor întrebări esențiale cu privire la sensul reglementării, la clarificarea unor idei, prilejuind astfel un moment de reevaluare a conceptelor și a tradiției juridice Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Judecata In Cazul Recunoasterii Invinuirii - Magdalena Iordache?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Judecata In Cazul Recunoasterii Invinuirii - Magdalena Iordache și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Judecata In Cazul Recunoasterii Invinuirii - Magdalena Iordache scrisă de Magdalena Iordache. Judecata In Cazul Recunoasterii Invinuirii - Magdalena Iordache a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Judecata In Cazul Recunoasterii Invinuirii - Magdalena Iordache este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Judecata In Cazul Recunoasterii Invinuirii - Magdalena Iordache face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Judecata In Cazul Recunoasterii Invinuirii - Magdalena Iordache și, de asemenea, sperăm că autorul Magdalena Iordache, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII JUDECATA IN CAZUL RECUNOASTERII INVINUIRII - MAGDALENA IORDACHE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

1 secunde