Rezumat Razboiul solomonarilor - Moni Stanila

Dacă în colonii totul merge strună, în Pădurea Întunecată a celor Nouă Cetăți a venit vremea cînd creaturi misterioase trăiesc printre oameni: sînziene, balauri, zmei, iele. Acolo lumea e împărțită în două: cea a solomonarilor buni, în frunte cu venerabilul Ilie, și cea a solomonarilor răzvrătiți, conduși de Sathanasie.
Citește tot rezumatul cărții Razboiul solomonarilor... Deasupra tuturor strălucește Amoralul Fotie, singurul care nu trebuie să dea socoteală nimănui. Ionuț, strănepotul Solomonarului Ilie din Colonia Românească, își urmează drumul plin de pericole în mijlocul acestei păduri, înfruntînd cele mai neașteptate și înfricoșătoare aventuri, toate pe cale să dea naștere unui război care plutește în aer. Însă băiatul poartă cu el ceva cu totul deosebit, pe care nici măcar noii săi prieteni, războinică Isidora și cei trei pitici, Moț, Găicuță și Nasturel, nu-l cunosc: comoara pe care Ionuț o pune la bătaie de-a lungul acestei istorii adevărate e inima lui neobișnuit de mare și bună. Vîrsta recomandată: 12+ Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Razboiul solomonarilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Razboiul solomonarilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Razboiul solomonarilor scrisă de Moni Stanila. Razboiul solomonarilor a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Razboiul solomonarilor este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Razboiul solomonarilor face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Razboiul solomonarilor și, de asemenea, sperăm că autorul Moni Stanila, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII RAZBOIUL SOLOMONARILOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde