Rezumat Printesa Ozma din Oz - L.F. Baum - L. Frank Baum

L. Frank Baum face portretul personajului Ozma ca fiind un conducător extrem de bun și plin de compasiune, care nu recurge la violență și care nu face rău nici celor mai răi dușmanii ai ei. În carte, ea a plecat din Oz pentru a salva Familia Regală a ținutului Ev din ghearele regelui Nome, demonstrând  că bunătatea și grija ei se extinde mult dincolo de propriul regat.
Citește tot rezumatul cărții Printesa Ozma din Oz - L.F. Baum... Când Nome a încercat să cucerească și să distrugă Oz din răzbunare, Ozma a făcut tot posibilul să păstreze pacea, fapt care a dus la propunerea Sperietoarei ca dușmanii să bea din Fântâna din Oblivion pentru a uita de intențiile lor rele. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Printesa Ozma din Oz - L.F. Baum?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Printesa Ozma din Oz - L.F. Baum și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Printesa Ozma din Oz - L.F. Baum scrisă de L. Frank Baum. Editura la care s-a publicat cartea Printesa Ozma din Oz - L.F. Baum este editura REGIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura REGIS aici. Cartea Printesa Ozma din Oz - L.F. Baum face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 221 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Printesa Ozma din Oz - L.F. Baum și, de asemenea, sperăm că autorul L. Frank Baum, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde