Rezumat Vrajitorul din Oz - Lyman Frank Baum - L. Frank Baum

Splendida poveste a lui L. Frank Baum despre iubire, prietenie, curaj și despre căutarea drumului în viață nu este destinată doar copiilor. Ziua lui Dorothy începe ca o zi obișnuită, iar apoi o tornadă o aruncă pe fetiță, împotriva voinței ei, departe de casă, într-o mare încâlceală.
Citește tot rezumatul cărții Vrajitorul din Oz - Lyman Frank Baum... În viața reală omul nu este surprins, sub forma unui uragan de propriile îndatoriri și viața de zi cu zi nu este zilnic întoarsă cu susul în jos de câte un eveniment? Tovarășii de drum ai lui Dorothy, toți aspiră la câte ceva: Sperietoarea de Ciori își dorește minte, Omul de Tinichea inimă, iar Leul curaj. Dar aceste însușiri nu le obțin cu ajutor străin, se află în ei înșiși, acolo trebuie să le descopere și să le scoată la suprafață.  Minunatul mesaj al poveștii este că, dezvoltându-ne pe baza experiențelor de viață și având încredere în propriile forțe ne putem găsi drumul în viață.     Spectaculoasele ilustrații ale poveștii nu numai că îi vrăjesc pe cei mici, ci îi ajută să descopere, ascuns printre rânduri, drumul omului în viață, maturizarea, minunea de a ne descoperi și a ne accepta pe noi înșine.   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Vrajitorul din Oz - Lyman Frank Baum?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Vrajitorul din Oz - Lyman Frank Baum și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Vrajitorul din Oz - Lyman Frank Baum scrisă de L. Frank Baum. Vrajitorul din Oz - Lyman Frank Baum a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Vrajitorul din Oz - Lyman Frank Baum este editura AQUILA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura AQUILA aici. Cartea Vrajitorul din Oz - Lyman Frank Baum face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Vrajitorul din Oz - Lyman Frank Baum și, de asemenea, sperăm că autorul L. Frank Baum, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde