Rezumat Vrajitorul din Oz - L. Frank Baum

    Colecția CLUB JUNIOR transformă povesti cunoscute în cărți al căror text este ușor de citit. Cărțile sunt adaptate pe trei niveluri (începători, avansați, experimentați) și abordează o multitudine de subiecte, în concordanță cu interesul și abilitățile fiecărui segment de cititori.
Citește tot rezumatul cărții Vrajitorul din Oz...       Vrăjitorul din Oz. Bazat pe o poveste scrisă de L. Frank Baum. Repovestită de Roșie Dickins și ilustrată de Mauro Evanghelistă. Nivel - AVANSAȚI.     Lasă-te purtat în aventura lui Dorothy în ținutul magic al lui Oz: fă cunoștință cu o sperietoare de ciori care vorbește, cu un om de tinichea ruginit și cu un leu laș și urmărește-le peripețiile minunate în căutarea celor mai fierbinți dorințe ale lor.     CUPRINS: Capitolul 1. Ciclonul • Capitolul 2. O sperietoare de ciori, un om de tinichea și un leu • Capitolul 3. O călătorie periculoasă • Capitolul 4. Orașul de Smarald • Capitolul 5. Vrăjitoarea cea Rea • Capitolul 6. Trucul vrăjitorului • Capitolul 7. Recompensele lui Oz • Capitolul 8. Din nou acasă  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Vrajitorul din Oz?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Vrajitorul din Oz și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Vrajitorul din Oz scrisă de L. Frank Baum. Vrajitorul din Oz a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Vrajitorul din Oz este editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE aici. Cartea Vrajitorul din Oz face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 64 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Vrajitorul din Oz și, de asemenea, sperăm că autorul L. Frank Baum, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde