Rezumat Iubiri de neuitat Vol.2: Santajul iubirii - Ivo Dima - Ivo Dima

Șantajul iubirii, volumul 2 din seria Iubiri de neuitat Savannah și-a pierdut ambii părinți și a rămas cu doi frați enervanți și de care vrea să scape. A intrat la facultatea pe care și-a dorit-o, însă nu a crezut niciodată că o să cadă și în capcana lui Jaxon King.
Citește tot rezumatul cărții Iubiri de neuitat Vol.2: Santajul iubirii - Ivo Dima... El profită de prima ei petrecere și o șantajează ca să fie împreună. Jaxon se simte forțat de mama lui să fie alături de Savannah, pe care nu o place, dar nici nu o displace. El e împărțit între dorința de a își vedea mama fericită și propria lui fericire. Poate un șantaj să ducă la o dragoste? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Iubiri de neuitat Vol.2: Santajul iubirii - Ivo Dima?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Iubiri de neuitat Vol.2: Santajul iubirii - Ivo Dima și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Iubiri de neuitat Vol.2: Santajul iubirii - Ivo Dima scrisă de Ivo Dima. Iubiri de neuitat Vol.2: Santajul iubirii - Ivo Dima a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Iubiri de neuitat Vol.2: Santajul iubirii - Ivo Dima este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Iubiri de neuitat Vol.2: Santajul iubirii - Ivo Dima face parte din categoria Carti erotice. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 384 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Iubiri de neuitat Vol.2: Santajul iubirii - Ivo Dima și, de asemenea, sperăm că autorul Ivo Dima, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IUBIRI DE NEUITAT VOL.2: SANTAJUL IUBIRII - IVO DIMA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde