Rezumat Biblioteca de la miezul noptii - Matt Haig

Titlul este disponibil cu precomandă. Livrarea se va face începând cu data de 8 octombrie 2020. O singură bibliotecă. O infinitate de vieți. Care e cea mai bună?   Undeva, la marginea universului, există o bibliotecă infinită de cărți, iar fiecare poveste din ele provine dintr-o altă realitate.
Citește tot rezumatul cărții Biblioteca de la miezul noptii... Una spune povestea vieții tale așa cum e, alta spune povestea vieții tale așa cum ar fi fost dacă ai fi luat altă decizie într-un anumit moment. Toți ne întrebam mereu cum ar fi putut să fie viețile noastre. Dar dacă am găsi răspunsul într-o bibliotecă? Atunci când Nora ajunge în această bibliotecă, are șansa să îndrepte lucrurile – o viață plină de durere și de regrete. Are ocazia să facă totul altfel și să-și dea seama cum ar putea avea viața perfectă. Dar lucrurile nu sunt tocmai cum și le imaginează ea… Curând, alegerile pe care le face o pun într-un pericol iminent. Înainte să expire timpul, trebuie să răspundă la o singură întrebare: care e cea mai bună cale de a-ți trăi viața?   Matt Haig e unul dintre cei mai imaginativi scriitori ai epocii noastre. În acest roman, povestea emoționantă e plină de învățăminte despre cât de important este să apreciem viața pe care o avem. - The Independent   Fiecare carte de aici, fiecare carte din bibliotecă – cu excepția acesteia – reprezintă o versiune a vieții tale. Această bibliotecă îți aparține. Se află aici pentru tine. Vezi tu, viața oricui s-ar fi putut sfârși în feluri infinite. Cărțile de pe rafturi sunt viața ta, toate încep din același punct. Din clipa de față. De la miezul nopții. Marți, 28 aprilie. Dar aceste posibilități de la miezul nopții nu sunt identice. Unele se aseamănă, dar altele sunt complet diferite. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Biblioteca de la miezul noptii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Biblioteca de la miezul noptii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Biblioteca de la miezul noptii scrisă de Matt Haig. Biblioteca de la miezul noptii a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Biblioteca de la miezul noptii este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 12 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Biblioteca de la miezul noptii este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Biblioteca de la miezul noptii face parte din categoria Literatura Universala. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Biblioteca de la miezul noptii și, de asemenea, sperăm că autorul Matt Haig, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BIBLIOTECA DE LA MIEZUL NOPTII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

1 secunde