Rezumat Multumesc pentru ca te iubesc - Nicolae Dabija

Nicolae Dabija este unul din cei mai de seama poeti ai lumii - Revista americana de poezie, Cold Mountain Review   Doru-mi-i de Dumneavoastra: Ca unui zid de o fereastra.   Acestea sunt cele mai frumoase doua versuri romanesti ale ultimilor 50 de ani.
Citește tot rezumatul cărții Multumesc pentru ca te iubesc... - Adrian Paunescu Nicolae Dabija este o vie dovada ca Basarabia n-a murit si n-are cand sa moara. - Grigore Vieru   Scrie poemele cu o pana de inger. - Eugen Simion, critic literar   Nicolae Dabija este, cu siguranta, cel mai mare poet roman in viata. - Academia Internationala „Mihai Eminescu” Nicolae Dabija este un poet, eseist si istoric literar din Republica Moldova. Autor a peste 80 de volume de poezii, eseuri si publicistica (unele traduse si publicate in SUA, Brazilia, Franta, Italia, Federatia Rusa s.a.). Revista literara Cold Mountain Review din SUA il numeste pe Nicolae Dabija unul dintre cei mai de seama poeti ai lumii. Laureat al Premiului pentru Poezie la Conferinta Tinerilor Scriitori din URSS (1975), Premiul National al Republicii Moldova (1988, 2011), Premiul „Mihai Eminescu” al Academiei Romane (1995), Marele Premiu al Festivalului International de Poezie de la Trieste, Italia Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Multumesc pentru ca te iubesc?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Multumesc pentru ca te iubesc și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Multumesc pentru ca te iubesc scrisă de Nicolae Dabija. Multumesc pentru ca te iubesc a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Multumesc pentru ca te iubesc este editura BESTSELLER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BESTSELLER aici. Cartea Multumesc pentru ca te iubesc face parte din categoria Poezie. Este o carte rezonabil de groasă - are 294 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Multumesc pentru ca te iubesc și, de asemenea, sperăm că autorul Nicolae Dabija, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MULTUMESC PENTRU CA TE IUBESC PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde