Rezumat Biserica pe roti - Nicolae Dabija

De câte ori îl întâlnesc, am senzația ciudată că am făcut școala primară în același sat, că am avut aceleași trăiri și nedumeriri în fața orașului. De câte ori îi citesc opera, simt că mă apropii din ce în ce mai mult de Basarabia poetică și nu numai.
Citește tot rezumatul cărții Biserica pe roti... Dincolo de fiorul literar care-l așează în galeria marilor scriitori moldoveni de la Mateevici la Druță, de la Matcovschi la Vieru, de la Liviu Damian la Leonida Lari și alții, Nicolae Dabija rămâne în lumea marilor spirite românești truditorul și luptătorul pentru păstrarea limbii, istoriei și identității naționale. Când mi-e dor de el, mă gândesc, nu știu de ce, la Sorescu. Sau poate știu… - Tudor Gheorghe Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Biserica pe roti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Biserica pe roti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Biserica pe roti scrisă de Nicolae Dabija. Biserica pe roti a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Biserica pe roti este editura VICOVIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura VICOVIA aici. Cartea Biserica pe roti face parte din categoria Literatura contemporana. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Biserica pe roti și, de asemenea, sperăm că autorul Nicolae Dabija, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde