Rezumat Manifest de unire - Nicolae Dabija

T
Citește tot rezumatul cărții Manifest de unire... extele din prezentul volum semnate de Nicolae Dabija sunt preluate din revista "Literatura și arta" din Chișinău. Nicolae Dabija a lăsat o brazdă adâncă în cultura noastră. El s-a aflat mereu pe prima linie în lupta pentru Adevăr, Valori, Cultura, Neam. - Academician Gheorghe Ghidirim Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Manifest de unire?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Manifest de unire și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Manifest de unire scrisă de Nicolae Dabija. Manifest de unire a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Manifest de unire este editura VICOVIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura VICOVIA aici. Cartea Manifest de unire face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 340 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Manifest de unire și, de asemenea, sperăm că autorul Nicolae Dabija, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MANIFEST DE UNIRE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde