Rezumat De ce-i iubim pe cei care ne fac rau - Ross Rosenberg

De ce-i iubim pe cei care ne fac rau. Capcana codependentului si a narcisistului. Sindromul magnetului uman De ce-i iubim pe cei care ne fac rau ofera o explicatie geniala si plina de dramatism a motivului pentru care pacientul si codependentul se indragostesc pana peste cap de narcisisti egoisti si egocentristi, frumosi si deosebit de interesanti.
Citește tot rezumatul cărții De ce-i iubim pe cei care ne fac rau... Inca din zorii civilizatiei, barbatii si femeile au fost atrasi irezistibil in relatii romantice nu atat prin ceea ce vad, simt si gandesc, ci mai mult prin forte invizibile.   Cand indivizii din medii emotionale sanatoase se intalnesc, irezistibila "forta a iubirii" creeaza o relatie durabila, reciproca si stabila. Codependentii si narcisistii patologici sunt invaluiti in mod similar intr-o stare de visare seducatoare; cu toate acestea, se vor trezi ulterior intr-un "balansoar" dureros de dragoste, durere, speranta si dezamagire. Sufletul-pereche din visele codependentului va deveni narcisistul cosmarurilor lui. Cititorii vor intelege mai bine de ce acestia, in ciuda dorintei lor de iubire adevarata, se indragostesc fara speranta si dureros de partenerii care ii ranesc.   De ce-i iubim pe cei care ne fac rau ghideaza si inspira atat omul de rand, cat si profesionistul pentru a rupe cercul vicios al atractiei patologice. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi De ce-i iubim pe cei care ne fac rau?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând De ce-i iubim pe cei care ne fac rau și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie De ce-i iubim pe cei care ne fac rau scrisă de Ross Rosenberg. De ce-i iubim pe cei care ne fac rau a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea De ce-i iubim pe cei care ne fac rau este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea De ce-i iubim pe cei care ne fac rau face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 416 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând De ce-i iubim pe cei care ne fac rau și, de asemenea, sperăm că autorul Ross Rosenberg, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DE CE-I IUBIM PE CEI CARE NE FAC RAU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde