Rezumat Trandafirul alb - Constantin Chirita

Nu doar un simplu policier, ci un rebus psihologic, psihanalitic, medical.   In Trandafirul alb, primul volum al Trilogiei in alb (din care au mai aparut Pescarusul alb si Ingerul Alb), nu avem doar o suma de enigme spre rezolvare, nu e vorba doar despre un expert, antrenat sa identifice un criminal dintre profiluri multiple, ci si o forma de dezechilibru al ordinii normale, al firescului.
Citește tot rezumatul cărții Trandafirul alb... La pensiunea profesoarei Maria Nistor se petrece, in miez de noapte, o crima fara vreo miza comunicata explicit. Oaspetii pensiunii sunt victimele unei tulburari grave a traseelor previzibile ale vietilor lor si este nevoie de un reprezentant al autoritatii care sa neutralizeze elementul disturbator.   Din anii '60 pana azi, succesul literar si de public al cartilor lui Constantin Chirita se pastreaza la un nivel exceptional de la Ciresarii (Cavalerii florii de cires, Castelul fetei in alb, Roata norocului, Aripi de zapada, Drum bun, Ciresari), 1956-1968; Intalnirea, 1959; Otelul, 1960; Pasiuni, 1962; Trilogia in alb, 1974 (Trandafirul alb, 1964; Pescarusul alb, 1969; Ingerul alb, 1969); Adancimi, 1974 (piesa de teatru); Livada, 1979 si pana la Romantica, prima carte: Cea mai frumoasa poveste de dragoste, 1986. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Trandafirul alb?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Trandafirul alb și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Trandafirul alb scrisă de Constantin Chirita. Trandafirul alb a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Trandafirul alb este editura ROXEL CART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ROXEL CART aici. Cartea Trandafirul alb face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Trandafirul alb și, de asemenea, sperăm că autorul Constantin Chirita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TRANDAFIRUL ALB PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde