Rezumat Ciresarii. Pachet: 5 volume - Constantin Chirita

Pachet de 5 volume din opera Ciresarii: • Volumul I: Cavalerii florii de cires (368 pagini) • Volumul al II-lea: Castelul fetei in alb (360 pagini) • Volumul al III-lea: Roata norocului (344 pagini) • Volumul al IV-lea: Aripi de zapada (344 pagini) • Volumul al V-lea: Drum bun, ciresari! (384 pagini) O carte hipnotica.
Citește tot rezumatul cărții Ciresarii. Pachet: 5 volume... Un timp pur, dinainte de capitalism si in afara comunismului. O actiune aproape atemporala. Personaje asemenea. Un roman care se citeste sub tensiunea fiecarui dialog, a fiecarei aventuri, a enigmelor si a unor actiuni a caror credibilitate vine din capacitatea lui Constantin Chirita de a crea o lume in sine, aspirationala, inspiratoare.   Un roman care se reciteste ca o incercare de a permanentiza prezenta Ciresarilor.   Ciresarii... Tic, Maria, Lucia, Dan, Victor, Ionel, Ursu raman lipiti de emotia afectiva a adolescentilor, mai precis a celor care-si doresc prieteni asemenea lor si care viseaza sa se indragosteasca pentru intaia oara. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ciresarii. Pachet: 5 volume?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ciresarii. Pachet: 5 volume și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ciresarii. Pachet: 5 volume scrisă de Constantin Chirita. Ciresarii. Pachet: 5 volume a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ciresarii. Pachet: 5 volume este editura ROXEL CART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ROXEL CART aici. Cartea Ciresarii. Pachet: 5 volume face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte 1800 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ciresarii. Pachet: 5 volume și, de asemenea, sperăm că autorul Constantin Chirita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CIRESARII. PACHET: 5 VOLUME PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde