Rezumat Noi, copiii din Bahnhof Zoo - Christiane F.

Bestsellerul care a stat la baza serialului omonim co-produs de Amazon Prime Transcriere dupa inregistrari audio de Kai Hermann si Horst Rieck   Christiane F. este un copil inteligent si plin de personalitate care creste intr-un cartier nou construit din Berlinul de Vest.
Citește tot rezumatul cărții Noi, copiii din Bahnhof Zoo... Detesta betonul din jur, sufera din cauza atmosferei tensionate din familie. Dar vrea sa-si traiasca viata din plin si, cu timpul, se refugiaza tot mai mult in mijlocul gastii. Cu cei de varsta ei, Christiane se simte libera. Se indragosteste de muzica lui David Bowie, incearca hasis si LSD. La treisprezece ani, ia pentru prima data heroina. La paisprezece ani, face deja trotuarul ca sa aiba bani de droguri. Incepe o viata nebuna, intr-o permanenta haituiala. Dar, desi suferinta cotropeste prematur ingenuitatea copilareasca, n-o poate risipi cu totul.   Cand a ajuns sa depuna marturie la tribunal, Christiane F. a fost abordata de jurnalistul Horst Rieck, care s-a aratat interesat sa afle mai multe despre ea. Timp de doua luni, adolescenta si-a spus, cu totala sinceritate, vibranta poveste de viata. La transcrierea inregistrarilor, Rieck si colegul sau, Kai Hermann, au inteles sa pastreze nealterata vocea Christianei, intregind perspectiva ei asupra evenimentelor cu relatarile mamei si ale altor persoane care i-au cunoscut pe tinerii "davisti" din Berlinul anilor '70. A iesit o carte indrazneata, trista, fascinanta, care respira vitalitate prin toti porii.   Fiecare carte buna intra in lume ajutata de propria ei oportunitate. Starneste interesul, devine actuala, pentru ca mesajul ei cade pe o asteptare si o nevoie. Ne-am globalizat, ca tara, nu numai la nivelul schimbului de solutii, produse si idei, ci, se pare, si la nivelul cautarii fericirii prin recursul la droguri. Cat de importanta devine atunci o carte-marturie cum este cea a Christianei F. pentru adolescentii care nu stiu cu ce pret al vietii urmeaza sa plateasca cel mai costisitor extaz de pe lume! - Gabriel Liiceanu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Noi, copiii din Bahnhof Zoo?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Noi, copiii din Bahnhof Zoo și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Noi, copiii din Bahnhof Zoo scrisă de Christiane F.. Noi, copiii din Bahnhof Zoo a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Noi, copiii din Bahnhof Zoo este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Noi, copiii din Bahnhof Zoo face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 360 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Noi, copiii din Bahnhof Zoo și, de asemenea, sperăm că autorul Christiane F., s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII NOI, COPIII DIN BAHNHOF ZOO PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie „Noi, copiii din Bahnhof Zoo” de Christiane F.
Recenzie „Noi, copiii din Bahnhof Zoo” de Christiane F.
publicată la 2019-05-23 18:08:19
recenzie scrisă de Dani Rockhoff
Recenzie "Noi, copiii din Bahnhof Zoo" de Christiane F.
Recenzie "Noi, copiii din Bahnhof Zoo" de Christiane F.
publicată la 2022-01-05 18:28:05
recenzie scrisă de Stella Popa
Recenzie ”Noi, copiii din Bahnhof Zoo” de Christiane F.
Recenzie ”Noi, copiii din Bahnhof Zoo” de Christiane F.
publicată la 2022-10-27 12:44:34
recenzie scrisă de Angela
0 secunde