Rezumat Eu sunt Malala - Malala Yousafzai

• Autor distins cu Premiul Nobel pentru pace Eu sunt Malala - Malala Yousafzai si Patricia McCormick - Editie pentru tinerii cititori Malala Yousafzai avea doar zece ani cand talibanii au pus stapanire pe regiunea Swat.
Citește tot rezumatul cărții Eu sunt Malala... Acestia spuneau ca muzica este un pacat, femeilor le interziceau sa mearga singure pe strada si fetelor sa mearga la scoala. Desi a crescut intr-o zona a Pakistanului stapanita de infricosatoarea umbra a terorismului, Malala a invatat de mica sa aiba curajul sa vorbeasca in numele convingerilor sale. Iar convingerea ei cea mai puternica a fost dreptul la educatie. In 9 octombrie 2012, cauza pentru care lupta a fost cat pe-aci sa-i aduca moartea. Nimeni nu se astepta sa scape cu viata. Dar Malala a supravietuit, iar astazi e simbolul protestului pasnic si cel mai tanar castigator al Premiului Nobel pentru Pace. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Eu sunt Malala?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Eu sunt Malala și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Eu sunt Malala scrisă de Malala Yousafzai. Eu sunt Malala a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Eu sunt Malala este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Eu sunt Malala este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Eu sunt Malala face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte rezonabil de groasă - are 216 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Eu sunt Malala și, de asemenea, sperăm că autorul Malala Yousafzai, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII EU SUNT MALALA PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie Eu sunt Malala de Malala Yousafzai
Recenzie Eu sunt Malala de Malala Yousafzai
publicată la 2015-06-03 14:12:11
recenzie scrisă de Denisa Gheorghiescu
Recenzie „Eu sunt Malala” de Malala Yousafzai
Recenzie „Eu sunt Malala” de Malala Yousafzai
publicată la 2016-02-09 12:06:04
recenzie scrisă de Arianna Suduc
Eu sunt malala
Eu sunt malala
publicată la 2016-02-13 19:27:20
recenzie scrisă de
Recenzie Eu sunt Malala de Malala Yousafzai
Recenzie Eu sunt Malala de Malala Yousafzai
publicată la 2015-05-30 12:11:11
recenzie scrisă de
0 secunde