Rezumat Cartea nuntii - George Calinescu

Cartea nunții este romanul a două lumi, una ultraarhaică alta ultramodernă. Iată un spectacol cu atât mai sesizant, cu cât și contrastul e mai artistic și mai minuțios studiat și care face din Cartea nunții unul din valoroasele documente ale societății noastre contemporane.
Citește tot rezumatul cărții Cartea nuntii... Poezia citadina, în care mari autori au dat pagini clasice, își adaugă astăzi acest roman ancorat puternic în inima Bucureștilor moderni. - Perpessicius Carte recomandată de  Ioan-Aurel Pop în cadrul proiectului Libris, " Oameni și cărți ". Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cartea nuntii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cartea nuntii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cartea nuntii scrisă de George Calinescu. Cartea nuntii a apărut în anul 2009. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2009 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cartea nuntii este editura HERRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERRA aici. Cartea Cartea nuntii face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cartea nuntii și, de asemenea, sperăm că autorul George Calinescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CARTEA NUNTII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde